BARBASOL T BLADE TRIMMER
    BARBASOL T BLADE TRIMMER

    BARBASOL T BLADE TRIMMER

    BARBASOL
    Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
    46,00 €
    με ΦΠΑ Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες

    Περιγραφή

    Σχεδιασμός Zero-Gapped για την τέλεια περιποίηση : Το σχήμα μας Zero-Gapped δημιουργεί μια εξαιρετικά στενή επένδυση που είναι πιο καθαρή, πιο καθαρή και δημιουργεί ένα καλύτερο περίγραμμα στα γένια ή τα μαλλιά του προσώπου σας.

    Το κρεμασμένο T-Blade παρέχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια : Αποκτήστε πιο έντονες λεπτομέρειες στην εμφάνισή σας, ανεξάρτητα από το πώς θέλετε να διαμορφώσετε ή να κόψετε το πρόσωπό σας.

    3 χτένες οδηγών για διαφορετικά μήκη μαλλιών : Από 1 έως 3 mm, θα μπορείτε να προσαρμόσετε διαφορετικά μήκη μαλλιών χωρίς πρόβλημα.

    Η πιο λεπτή σχεδίαση είναι πιο εύκολη στη χρήση : Κατασκευάσαμε αυτό το τρίμερ για να είναι πιο ευέλικτο και καλύτερο όταν πρόκειται να κάνουμε πιο δυνατά κοψίματα και πιο ακριβή εμφάνιση.

    Επαναφορτιζόμενη : Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB για να το τροφοδοτήσετε για 90 λεπτά ποιοτικής περικοπής.

    Καθαρίστε κάτω από τρεχούμενο νερό χωρίς προβλήματα : Χάρη στη σχεδίαση από ανοξείδωτο χάλυβα, το τρίμερ σας δεν θα σκουριάσει ποτέ και μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε την κεφαλή του χωρίς να προκαλέσετε ζημιά.

    Λάδι και βούρτσα καθαρισμού : Έχουμε συμπεριλάβει λάδι και μια βούρτσα καθαρισμού στο κιτ μας για να σας βοηθήσουμε στην καθημερινή σας ρουτίνα.

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    Χώρα Προέλευσης
    Αμερική
    03610
    2 αντικείμενα

    Reviews (0)

    No reviews
    Product added to wishlist
    Product added to compare.

    Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.