PRORASO GREEN REFRESHING SHAVING SOAP...

    PRORASO GREEN REFRESHING SHAVING SOAP 150 ML

    PRORASO
    Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
    3,70 €
    με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

    Περιγραφή

    Εξαιρετικά λεπτό, συμπαγές και κρεμώδες, επιτρέπει το στενό ξύρισμα και προστατεύει το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Παράγεται σε μικρές παρτίδες, με τη διαδικασία της θερμής σαπωνοποίησης, εναποτίθεται σε χαλύβδινα δοχεία και διατηρείται για 10-15 ημέρες σε κλιματιζόμενο θάλαμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το σαπούνι «ωριμάζει» με ελεγχόμενο και σταδιακό τρόπο για να φτάσει στον σωστό βαθμό υγρασίας, δομής και αρώματος: η αντίδραση σαπωνοποίησης ολοκληρώνεται μετατρέποντας τα αρχικά συστατικά, έλαια, λιπαρά οξέα και αλκάλια, σε επεξεργασμένο σαπούνι, όχι πια. ίχνη επιθετικών ουσιών, ιδανικά για το σεβασμό του δέρματος και την αλληλεπίδραση με τη δομή της τρίχας. Αυτή η αργή και διακριτική διαδικασία κάνει το σαπούνι πιο αποτελεσματικό στην προστασία του δέρματος και στην λείανση του ξυραφιού.

    Τύπος

    Η σύνθεσή του, επίσης χάρη στις ιδιότητες του ελαίου ευκαλύπτου και της μενθόλης, έχει μελετηθεί ώστε να συνδυάζει την εξαιρετική απαλότητα με μια τονωτική δράση που έχει μια ευχάριστη αναζωογονητική δράση.

    Χρήση

    Βρέξτε το πινέλο Proraso. Χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις για να το περάσετε στο σαπούνι, αποκτώντας έναν απαλό και συμπαγή αφρό για να απλωθεί στο γένι. Ξυρίστε και κλείστε το προϊόν μετά τη χρήση για να μην στεγνώσει (ακόμα και αν στεγνώσει, δεν θα χάσει τις ιδιότητές του).

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    Βάρος
    150ml
    Χώρα Προέλευσης
    Ιταλία
    04061
    3 αντικείμενα

    Reviews (0)

    No reviews

    Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

    Product added to wishlist
    Product added to compare.

    Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.