PARKER SAFETY RAZOR INJECTOR ADJUSTABLE
  PARKER SAFETY RAZOR INJECTOR ADJUSTABLE

  PARKER SAFETY RAZOR INJECTOR ADJUSTABLE

  PARKER
  Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
  37,90 €
  με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  Περιγραφή

  Το ρυθμιζόμενο ξυραφάκι με μπεκ ψεκασμού Parker's είναι σχεδιασμένο με ακρίβεια για να σας προσφέρει απαλό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς. Το ξυραφάκι μας με μία λεπίδα παρέχει στενό και άνετο ξύρισμα με λιγότερες τρίχες που έχουν μπει προς τα μέσα και εξογκώματα ξυραφιού σε σύγκριση με τα ξυραφάκια πολλαπλών λεπίδων, καθώς κόβουν τις τρίχες απευθείας στην επιφάνεια. Με τη ρυθμιζόμενη σχεδίαση της Parker, είναι εύκολο να προσαρμόσετε το ξύρισμά σας περιστρέφοντας απλώς το πόμολο στο επάνω μέρος του ξυραφιού. Για το πιο ήπιο ξύρισμα, προσαρμόστε τη μπάρα ασφαλείας σε μια ρύθμιση 1 που έχει ελάχιστο κενό στη λεπίδα. Για ένα μέτρια επιθετικό ξύρισμα, προσαρμόστε τη ρύθμιση 5 για το μέγιστο διάκενο της λεπίδας (ή δοκιμάστε κάπου ενδιάμεσα).

  Τα ξυραφάκια με μπεκ έχουν σύστημα φόρτωσης λεπίδων που είναι απλό μόλις το καταφέρετε. Θα ανταμειφθείτε με ένα εντυπωσιακά στενό και άνετο ξύρισμα χάρη στον ρυθμιζόμενο σχεδιασμό μας με μία λεπίδα.

  *Διατίθεται με μία λεπίδα μπεκ ψεκασμού Parker – να είστε προσεκτικοί κατά την αποκωδικοποίηση*

  Τύπος ξυραφιού: Ρυθμιζόμενο ξυραφάκι με έγχυση

  Τύπος λεπίδας: Τυπικές λεπίδες ξυραφιού τύπου μπεκ - φορτωμένο με μία νέα λεπίδα

  Βάρος: 1,24 oz./35g

  Μήκος: 4,96 ίντσες/126 χλστ

  Υλικό λαβής: Ανοξείδωτο ατσάλι & με ραβδωτή πλαστική λαβή

  *Αν ψάχνετε για μια προστατευτική θήκη ταξιδιού για αυτό το ξυράφι, η δερμάτινη θήκη Parker LP3 Saddle Brown θα ταιριάζει.

  Για την καλύτερη εμπειρία ξυρίσματος, ακολουθήστε αυτές τις βασικές συμβουλές:

  Προετοιμάστε το δέρμα σας για ξύρισμα – η ιδανική στιγμή για ξύρισμα είναι μετά από ένα ζεστό ντους.

  Χρησιμοποιήστε ένα ποιοτικό σαπούνι ή κρέμα ξυρίσματος για να λιπάνετε και να προστατεύσετε το δέρμα σας από τη λεπίδα, μειώνοντας τον ερεθισμό. Στην ιδανική περίπτωση, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ξυρίσματος για να ανασηκώσετε τις τρίχες του προσώπου και να διανείμετε πιο ομοιόμορφα τον αφρό.

  Αφήστε το ξυραφάκι να κάνει τη δουλειά – ασκήστε λίγη πίεση κατά το ξύρισμα με το ξυραφάκι του μπεκ, καθώς οι λεπίδες είναι αρκετά κοφτερές. Να είστε προσεκτικοί να το παίρνετε αργά και να χρησιμοποιείτε μια ρηχή γωνία, όπως 10-15 μοίρες.

  Η κορυφή του κεφαλιού πρέπει να είναι επίπεδη στο δέρμα σας με αυτή τη ρηχή γωνία. Ξυρίστε με το σιτάρι για πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Αν ψάχνετε για το πλησιέστερο ξύρισμα, ξυριστείτε χωρίς κόκκους στο δεύτερο πέρασμά σας, με φρέσκο ​​αφρό που εφαρμόζεται για επιπλέον προστασία.

  Ο χρόνος που θα διαρκέσει κάθε λεπίδα ποικίλλει από άτομο σε άτομο, ωστόσο ο μέσος όρος είναι περίπου 3-7+ χρήσεις από κάθε λεπίδα. Μόλις το ξύρισμα αρχίσει να γίνεται τραχύ και η λεπίδα σέρνεται πάνω από το δέρμα σας, είναι ώρα να αλλάξετε τη λεπίδα.

  Πειραματιστείτε με το ξυράφι μέχρι να πετύχετε το πιο άνετο ξύρισμα – απολαύστε τη στιγμή!

  Οδηγίες για τη φόρτωση της λεπίδας:

  Η θήκη/στήριγμα της λεπίδας ονομάζεται "Injector" και η συρόμενη γλωττίδα στην κορυφή ονομάζεται "Blade Loader". Το μέρος που μπαίνει στο ξυράφι για να φορτώσει τη λεπίδα ονομάζεται «Στέλμα» ή «Κλειδί εισαγωγής».

  Κρατήστε το ξυράφι από τη λαβή με το κεφάλι προς τα πάνω με το ένα χέρι και βάλτε το «κλειδί εισαγωγής» στο άνοιγμα της υποδοχής του ξυραφιού στο πίσω μέρος της κεφαλής του ξυραφιού με το άλλο σας χέρι όσο το δυνατόν περισσότερο χρησιμοποιώντας ήπια δύναμη.

  Σύρετε τον φορτωτή λεπίδας μέχρι τέρμα προς τα εμπρός για να εισαγάγετε μια νέα λεπίδα στο ξυραφάκι. Ταυτόχρονα, αυτό θα σπρώξει την παλιά λεπίδα έξω από το ξυράφι.

  Τραβήξτε έξω τον εγχυτήρα από το ξυράφι αφού τοποθετήσετε τη νέα λεπίδα.

  Απορρίψτε την παλιά λεπίδα στο τμήμα της χρησιμοποιημένης λεπίδας στο κάτω μέρος της θήκης της λεπίδας.

  Βεβαιωθείτε ότι η νέα λεπίδα είναι κεντραρισμένη και ακουμπά στα δύο μικρά στοπ της λεπίδας. Εάν δεν είναι, το ξυράφι δεν θα λειτουργήσει σωστά.

  Ξεκινήστε το ξύρισμα με το κουμπί ρύθμισης σε χαμηλότερη ρύθμιση, χρησιμοποιώντας μια ρηχή γωνία με ελάχιστη πίεση.

  Μόλις το καταφέρετε, αρχίστε να πειραματίζεστε πληκτρολογώντας διαφορετικές ρυθμίσεις (το #1 είναι το πιο ήπιο κατάλληλο για πιο ευαίσθητο δέρμα και το #5 είναι το πιο επιθετικό, παρέχοντας το πιο κοντινό ξύρισμα). Βρείτε το επίπεδο επιθετικότητας που λειτουργεί καλύτερα για εσάς για το πιο άνετο ξύρισμα.

  Λεπτομέρειες προϊόντος

  Χώρα Προέλευσης
  Ινδία
  03720
  1 Αντικείμενο

  Reviews (0)

  No reviews
  Product added to wishlist
  Product added to compare.

  Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.