ARIANA & EVANS AFTERSHAVE STRAWBERRY...

    ARIANA & EVANS AFTERSHAVE STRAWBERRY FIELDS 100ML

    ARIANA & EVANS
    Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
    21,00 €
    με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

    Περιγραφή

    Συστατικά: Χυμός Αλόης Βέρα, Φυτική Γλυκερίνη, Οινόπνευμα SD 40B, Υδροσόλη τριαντάφυλλου, Εκχύλισμα Καλέντουλας, Εκχύλισμα Κόκκινου Τριφυλλιού, Χαμομήλι, Φύλλα Πλατάνιας, Φλοιός Λευκής Ιτιάς, Βιταμίνη Ε, Καπρυλικά Τριγλυκερίδια (συνδυασμός φυτικών σακχάρων και λιπαρών οξέων που προέρχονται από φοινικέλαιο και κοκοφοίνικα λάδια για πιο μεταξένια αίσθηση και ως φυσικό συντηρητικό).

    Ariana & Evans – Ιστορία

    Η Ariana & Evans είναι η αμερικανική μάρκα πολυτελείας αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις του παραδοσιακού ξυρίσματος και των πολυτελών εκλεκτών αρωμάτων. Η A&E προσφέρει απαράμιλλη απόδοση, υπέροχα αρώματα και εξαιρετική εγγενή αξία. Οι άνθρωποι πίσω από την A&E αμφισβήτησαν για άλλη μια φορά το status quo θολώνοντας τα όρια μεταξύ του παραδοσιακού ξυρίσματος και των αρωμάτων υψηλής ποιότητας. Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να παίξουμε με ασφάλεια στην Ariana & Evans. Αντίθετα, στοχεύουμε να ξεπεράσουμε τα όρια δημιουργώντας νέα, προσφέροντας μοναδικά διαφορετικά και ασυμβίβαστα προϊόντα.

    Η Sensory

    Ariana & Evans είναι μια μάρκα που ιδρύθηκε από τον Peter Charkalis, έναν μεγάλο λάτρη των αρωμάτων και έμπειρη «μύτη». Τα ταξίδια και η περιέργειά του του επιτρέπουν να δημιουργεί, να συνεργάζεται και να διαθέτει αρώματα που είναι μοναδικά διαφορετικά και ασυμβίβαστα.

    Η Ariana & Evans στοχεύει στον εκδημοκρατισμό της εξειδικευμένης αρωματοποιίας και να κάνει την αγορά πιο ανοιχτή και προσβάσιμη στο ευρύ κοινό.

    Τα αρώματα είναι το πιο περιζήτητο και απτό αγαθό πολυτελείας. Στην Ariana & Evans, θέλουμε να προωθήσουμε αυτό το αξίωμα με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο.

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    Βάρος
    100ml
    Χώρα Προέλευσης
    Αμερική
    03888
    1 Αντικείμενο

    Reviews (0)

    No reviews
    Product added to wishlist
    Product added to compare.

    Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.